woensdag 6 oktober 2010

KLM HUISJE 91

Vandaag wordt het 91-ste huisje uit de KLM collectie gepresenteerd.

En of je nu in Amsterdam zit of in Cape Town. De interesse is even groot. De persberichten vliegen de wereld over. Hoe ziet het huisje eruit? Wat is de afmeting. Wat zijn de details. Vandaag zullen we het weten.

Wat wel al bekend is, is dat het Antillenhuis in Den Haag model heeft gestaan voor het 91ste KLM huisje. Het Antillenhuis bestaat uit twee gebouwen. Zo is te lezen op internet. De KLM zal dus hebben moeten kiezen. De beslissing om de keuze dit jaar op het Antillenhuis te laten vallen zou te maken hebben met de staatkundige vernieuwing van de Antillen en de speciale band die de KLM met de eilanden heeft sinds het in 1934 met de Snip de eerste vlucht van Amsterdan naar Curacao uitvoerde.

Op dit moment zitten mijn KLM huisjes in onze zeecontainer. Klaar om in Rotterdam aan boord te gaan. Onze container wordt 2 november in de haven van Cape Town verwacht. Wat een feest om straks de verhuisauto in Hout Bay te zien voorrijden met onze spullen. Boeken, kleding, kookgerei. Het zit allemaal in de container. En natuurlijk niet te vergeten onze hangmat. Een fatboy model XXL voor in de tuin. Hiermee gaat een grote wens in vervulling. Een tuin met een hangmat. Helaas ontbreken de palmbomen dus moest er worden uitgeweken naar een buisconstructie. Geen probleem. Zodra de hangmat is gearriveerd zal dit de ultieme plek zijn om een nieuwe blog te schrijven. Wat een feest!

En het KLM huisje? Wie o wie vliegt binnenkort met de KLM en denkt aan mij?


1 opmerking:

  1. Great post! I wish you could follow up on this topic!

    clomid

    BeantwoordenVerwijderen